Hellingzweven in de Auvergne

Hallo,

Ik ben een gepassioneerd modelbouwer. Mijn grote passie is hellingzweven, daarom zijn we verhuisd naar Laqueuille in het departement Puy de Dome in de Auvergne. Laqueuille ligt op een 10 tal minuten rijden van de Banne D’ordanche. De Banne D’ordanche is bekend in heel Europa voor het hellingzweven,

Op de Banne D’ordanche kan men vliegen uit alle windrichtingen. Er staat een clubhuis van de plaatselijke club (Les ailes silencieuses) op de berg. Het clubhuis is toegankelijk voor iedereen. Je kan er eten verwarmen, eten in de koelkast plaatsen, batterijen opladen of eventueel een herstelling uitvoeren.

In de zomermaanden is er een instructeur op de helling om u bij te staan.

In de buurt zijn nog tientallen hellingen om onze sport te beoefenen.

Wij baten in Laqueuille een chambre d’hotes (B&B) uit. We ontvangen graag modelbouwers om onze passie te delen. We beschikken over een werkplaats waar eventueel herstellingen aan een vliegtuig kunnen gebeuren. We hebben een tuin van 1 hectare waar ook kan gevlogen worden met beperkte modellen.

We hebben een gezellige bar en mijn vrouw maakt lekker eten. We serveren een uitgebreid ontbijt en bereiden voor u graag een picknick om mee te nemen naar de Banne D’ordanche.

Voor de modelbouwers die hun vrouw willen meebrengen zijn er tal van activiteiten en bezienswaardigheden in onze buurt ski, wandelen, fietsen, mountainbiken, kayak, vissen, thermen,schoonheidsinstituten, musea, casino’s, zwembaden, golf, pretparken, cinema’s, parapente,,,

We hebben democratische prijzen. (zie website)

Gelieve deze mail door te zenden naar uw clubleden.

Hopend u eens bij ons te mogen ontvangen

Met vriendelijke groet,

Jan en Nadine

website: www.bblatrouverie.com

email: bblatrouverie@gmail.com